Εγώ πάντως με τον ντολμαδοπαρασκευαστή έχω βρει την υγειά μου

dailymedianews-fofi-gennimata

Γράφει η Φέφη Γεννηματά:

Η χώρα βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι, έχει επείγουσα ανάγκη από ένα προοδευτικό σχέδιο μεταρρυθμίσεων για την παραγωγική ανασυγκρότηση, ενώ η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ περί άλλων τυρβάζει και με την ανευθυνότητά της «σκοτώνει» την οικονομία.

Οι Έλληνες όμως ξέρουμε τον τρόπο, έχουμε στο αίμα μας την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, ξέρουμε από πάππου προς πάππο να δημιουργούμε με περιορισμένα μέσα. Απόδειξη, ο νέος ντολμαδοπαρασκευαστής που εμένα προσωπικά μου έχει λύσει τα χέρια.

Πρόκειται για μια εφεύρεση, πραγματικό αριστούργημα. Πάνε πια οι εποχές που μετά από μια κουραστική μέρα στο γραφείο, στη Βουλή, σε συναντήσεις με συναδέλφους και στα τηλεοπτικά παράθυρα, καθόμουν με τις ώρες όταν γυρνούσα σπίτι να τυλίγω ντολμάδες. Με τον ντολμαδοπαρασκευασή το τύλιγμα γίνεται με μια κίνηση και γεμίζω μια ολόκληρη κατσαρόλα με ντολμαδάκια σε λίγα μόλις λεπτά.

Όλα αυτά χάρη στο ελληνικό επιχειρηματικό δαιμόνιο, που όταν βρει λίγο χώρο να αναπτυχθεί μπορεί να κάνει θαύματα. Στην επιτυχία βοηθάει βεβαίως και η παρουσίαση από την κυρία Βέφα Αλεξιάδου, η οποία μεταδίδει λίγη από τη σοφία της, καθώς και τις πολύτιμες συνταγές της.

Αυτόν τον κόσμο, που θέλει να συμβάλλει στην εθνική προσπάθεια πρέπει να βοηθήσει η κυβέρνηση, αντί να τον σκοτώνει με φόρους και ασφαλιστικές εισφορές. Νέοι άνθρωποι, με καινοτόμες ιδέες που σε λίγα χρόνια μπορεί να μας δώσουν όχι έναν, όχι δύο αλλά χίλιους «ντολμαδοπαρασκευαστές».

Ας σκεφτούμε όλοι, ας αναλογιστούμε και ας βάλουμε όλοι πλάτη ώστε η οικονομία μας επιτέλους να ξαναπάρει μπρος, η χώρα να προοδεύσει και τα παιδιά μας να μην αναγκάζονται να φύγουν στο εξωτερικό. Πάνω από όλα η Ελλάδα. Ζήτω ο ντολμαδοπαρασκευαστής.