Διαφορετική φανταζόταν τη Βουλή απ' την τηλεόραση ο Βασίλης Λεβέντης

dailymedianews-leventis-enosi-kentroon

Φανερά απογοητευμένος κι εξουθενωμένος αποχώρησε από την Βουλή τα ξημερώματα της Τετάρτης ο Βασίλης Λεβέντης, μετά την ολοκλήρωση της προ ημερησίας συζήτησης σχετικά με το ασφαλιστικό.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, δεν μπορούσε να συγκρατήσει με ευκολία ανοιχτά τα μάτια του, ενώ μιλώντας σε άτομα του στενού του περιβάλλοντος, δεν έκρυψε πως κατά τις τελευταίες τρεις ώρες της συνεδρίασης αδυνατούσε να συγκεντρωθεί, ξεχνώντας διαρκώς όσα δήλωναν από το βήμα της Βουλής οι αρχηγοί των υπόλοιπων κομμάτων.

«Δεν μπορώ να πω, το να καταφέρω να εκλεγώ βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων ήταν πάντοτε το όνειρό μου. Ομολογώ όμως ότι δεν το είχα σκεφτεί πολύ διεξοδικά. Οι συχνές παρουσίες μου στο κοινοβούλιο μέχρι τόσο προχωρημένες ώρες, αναγκαζόμενος μάλιστα να ακούω τις ομιλίες των υπόλοιπων βουλευτών, με έχουν καταβάλλει ιδιαίτερα. Δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα αντέξω, πριν μπω στη Βουλή ειδικά είχα συνηθίσει να κοιμάμαι από νωρίς και είναι δύσκολο να προσαρμοστώ στα ωράρια των συνεδριάσεων», παραδέχεται ο κ. Λεβέντης μιλώντας στο «Κουλούρι» και συνεχίζει:

«Αν δεν είχα πιει 14 ποτήρια νερό κι αν δεν είχα σηκωθεί να μιλήσω από το βήμα, θα είχα αποκοιμηθεί σίγουρα. Στη δευτερολογία μου ειδικά σηκώθηκα απλά για να αιματωθεί λίγο το κεφάλι μου. Όσο προέδρευε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, τα πράγματα φαίνονταν πολύ πιο ζωντανά, τώρα είναι αδύνατον να κρατηθεί ζωντανό το ενδιαφέρον μετά από τόσες ώρες. Από την τηλεόραση όλα έδειχναν πολύ πιο ωραία. Αν γνώριζα ότι θα είναι έτσι τότε δεν θα έμπαινα ποτέ στη Βουλή. Αφήστε που το κτίριο εσωτερικά είναι πολύ πιο περίπλοκο απ΄όσο φαίνεται απ' έξω και διαρκώς χάνομαι», κατέληξε ο 64χρονος πολιτικός, ενώ ακουγόταν να ρωτάει τους διπλανούς του πόσες ημέρες απομένουν ακόμα μέχρι να συμπληρωθεί η τετραετία.