Την δια βίου παραμονή του Σπύρου Παπαδόπουλου στο “Στην Υγειά Μας” αποφάσισε η Βουλή

dailymedianews spiros papadopoulos stin ygeia mas

Την ισόβια παραμονή του Σπύρου Παπαδόπουλου στο αξίωμα του παρουσιαστή της εκπομπής “Στην Υγειά Μας” αποφάσισε η Βουλή, στο πλάσιο της πρόσφατης ψήφισης του νομοσχεδίου για τις άδειες των τηλεοπτικών καναλιών.

Σε μία σπάνια επίδειξη ομοψυχίας, η τροπολογία ψηφίστηκε πανηγυρικά από τους βουλευτές όλων των κομμάτων, με βάση την οποία ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να παρουσιάζει την εκπομπή έως το τέλος του φυσικού του βίου, η οποία μετά θα περάσει κληρονομικά στον γιο του.

«Πρόκειται για έναν ελάχιστο φόρος τιμής στον άνθρωπο που με τόση αυταπάρνηση και θάρρος κάθε βδομάδα τα τελευταία 13 χρόνια ψυχαγωγεί τον κόσμο πίνοντας κρασί και παρακολουθώντας ανθρώπους να χορεύουν ζεϊμπέκικο» ανέφεραν οι εισηγητές της τροπολογίας.

Tο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες που ψηφίστηκε προβλέπει την αδειοδότηση τηλεοπτικών σταθμών βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων, όπως για παράδειγμα το να υποσχεθούν ότι δεν θα φτιάξουν ποτέ εκπομπές ανταγωνιστικές προς το “Στην Υγειά Μας”.